Schoonheidssalon Jojanneke

JodedirectriceNadat ik in het jaar 2002 mijn KOC-vakdiploma voor schoonheidsspecialist heb behaald, ben ik mijn eigen salon in het Groningse Uithuizermeeden gestart.

Het is heel fijn en bijzonder om te zien hoe belangrijk "mond op mond reclame" voor je eigen bedrijf is. De vele enthousiaste klanten vertellen hun ervaringen in de salon weer door aan anderen en zo kan ik tot op de dag van vandaag nog steeds mijn klantenbestand weer uitbreiden.

De klanten staan bij mij centraal. Ze komen met hun wensen op het gebied van huidverzorging/verbetering en deze probeer ik naar behoren te vervullen. Daarnaast is de rust en ontspanning belangrijk en streef ik er naar om de klanten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Op deze manier word het beste resultaat bereikt, een tevreden en ontspannen klant!

Lavera. 100% natuurlijk.

In de salon werk ik met de producten van Lavera (www.lavera.nl). Deze producten zijn 100% natuurlijk. Dit heeft als voordeel dat de huid de grondstoffen maximaal kan opnemen en dat de het daardoor optimaal verzorgd word en. Doordat Lavera voor elk huidtype een verzorgingslijn in het assortiment heeft kan ik met deze producten elke huid bieden wat het nodig heeft. Elke huidverzorgingslijn van Lavera heeft een eigen geur, gebaseerd op het hoofdingrediënt van het product. Zo ruiken bijvoorbeeld de producten voor een rijpere huid naar rozen en de producten voor een jonge vette huid naar munt. Deze geuren dragen ook weer bij aan uw ontspanning en wel bevinden. Kortom; met Lavera heb ik een bijzonder natuurlijk product wat uitstekend bij elke huid aansluit!

Graag heet ik u van harte welkom in mijn salon!

Jojanneke Bos – Visser